Tajnosti francouzského pekaře
5
%
179 Kč 189 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
V tomto útlém svazku Peter Mayle spojil síly s Gérardem Auzetem, majitelem proslulé pekárny „Chez Auzet“ v provensálském Cavaillonu, aby nám prozradil vše o pečení chleba po francouzsku. Od přípravy a mixování těsta až po vlastní pečení, od tradičních baget a bulek až po kořeněné, olivové či vinné chleby, tento britský milovník Francie a její kuchyně nás seznamuje s jednoduchými a podrobně vysvětlenými recepty, postupy a tipy pro domácí pečení, jež doplňuje lidovými rčeními, humornými historkami a stručnou historií čtyř generací této rodinné pekárny, kde „pečení a konzumaci chleba povýšili na úroveň náboženského obřadu.
Autor: | Peter Mayle |
Nakladatel: | Argo |
Jazyk : | Čeština |
Mohlo by se vám také líbit..
-
O lanýžích, šampaňském a jiných požit...
Peter Mayle
-
Podfuk na Korsice
Peter Mayle
-
Podfuk s diamanty
Peter Mayle
-
Navždy Provence
Peter Mayle
-
Toujours Provence
Peter Mayle
-
...viděl jsem tě růst - O prastarém a...
Thoma Erwin
-
Sladké moučníky z domácí pekárny
Hrevušová Radka
-
Domácí pekárna
Radka Hrevušová
-
Hra o trůny
George R. R. Martin
-
Hra o trůny
George R. R. Martin
-
Příběh služebnice
Atwood Margaret
-
Zátopek
Jan Novák
-
Severská mytologie
Neil Gaiman
-
Ďábelská zubařka
David Walliams
-
Devatenáct set osmdesát čtyři
George Orwell
-
Devatenáct set osmdesát čtyři
George Orwell