Czech cuisine a modern approach
25
%
300 Kč 398 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Klasické recepty našich babiček v moderním pojetí. Autorka a přední čeští šéfkuchaři vybrali nejlepší pokrmy z tradiční české kuchyně a přizpůsobili je moderním gastronomickým trendům. Výsledkem je bohatě ilustrovaná publikace, která lahodí oku a uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.
Autor: | Eva Filipová |
Nakladatel: | Pragma |
ISBN: | 9788073491383 |
Jazyk : | Angličtina |
Počet stran: | 224 |
Zařazení: | kuchařské recepty • česká jídla |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Znovuobjevené recepty
Eva Filipová
-
Měla by sis s někým promluvit
Lori Gottlieb
-
Jak to vidím já - Osobní pohled na au...
Grandin Temple
-
Astrologie pro zdraví a pohodu - Nech...
Monte Farber
-
Magie semínek Chia - Léčivé jídlo sta...
James F. Sheer
-
Finanční matematika pro každého
Radová Jarmila a kolektiv
-
Tajemství krátké hry
Phil Mickelson
-
Štěstí - Nejkrásnější citáty
de Saint-Exupéry, Antoine
-
Nemůžete za to vy, ale on
Georgia Witkin
-
Byznys pro 21. století
Robert T. Kiyosaki
-
Štěstí
Harphamová Heather
-
Uprdelismus
Mendel Jan
-
Vymezte si hranice a nalezněte klid -...
Tawwab, Nedra Glover
-
Pravá toltécká proroctví
Magana, Sergio
-
Model konání dobra - Pro úspěšný byznys
Arison Shari
-
Miluj svůj život
Louise L. Hay