Kuchyně pozdního středověku
15
%
169 Kč 199 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Na našem knižním trhu ojedinělá publikace, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši dávní předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva a můžete si dokonce i vyzkoušet některý z uvedených pozdně středověkých receptů.
Autor: | Feyfrlíková Monika |
Nakladatel: | Grada |
ISBN: | 978-80-247-5431-4 |
Rok vydání: | 2015 |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | studie • česká jídla • kuchařství • stravování • jídlo • dějiny gastronomie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Móda a odívání v husitské době
Feyfrlíková Monika
-
České stopy v Římě
Válka David, Hübnerová Benedicta
-
Tatra 805 - historie, takticko–techni...
Frýba Jiří
-
Autobusy SOR - historie, vývoj, techn...
Martin Harák
-
PzKpfw IV vs Sherman - Francie 1944
Steve Zaloga
-
Lovci tanků - Historie Panzerjäger 19...
Anderson Thomas
-
Autobusy Škoda 706 RO a RTO - histori...
Martin Harák
-
Pokrok - Deset důvodů, proč se těšit ...
Johan Norberg
-
Sturmartillerie - Úderná pěst pěchoty
Thomas Anderson
-
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - O...
Imke Niewöhner
-
Výživa pro fitness a kulturistiku
Mach Ivan, Borkovec Jiří
-
Anatomie 2
Radomír Čihák
-
Velikonoční tvoření
Šporková Sylva
-
Tréninkový deník
Tvrzník Aleš, Rus Vít
-
Stavební příručka
Remeš a kolektiv Josef
-
Tři minuty do soudného dne - Příběh n...
Joe Navarro