Kuchyně pozdního středověku
15
%
169 Kč 199 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Na našem knižním trhu ojedinělá publikace, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši dávní předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva a můžete si dokonce i vyzkoušet některý z uvedených pozdně středověkých receptů.
Autor: | Feyfrlíková Monika |
Nakladatel: | Grada |
ISBN: | 978-80-247-5431-4 |
Rok vydání: | 2015 |
Počet stran: | 96 |
Zařazení: | studie • česká jídla • kuchařství • stravování • jídlo • dějiny gastronomie |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Móda a odívání v husitské době
Feyfrlíková Monika
-
Encyklopedie magických míst
Soňa Thomová
-
České stopy v Římě
Válka David, Hübnerová Benedicta
-
Psychologie sériových vrahů - 200 sku...
Andrej Drbohlav
-
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - O...
Imke Niewöhner
-
Výživa pro fitness a kulturistiku
Mach Ivan, Borkovec Jiří
-
Háčkování - hračky, ozdoby, drobnosti
Lenka Bednářová
-
Vše o uzení - Rady, tipy, recepty
Vladimír Dyk
-
Manuál obranné střelby II - Defenzivn...
Pavel Černý
-
Fyziologie - Učebnice pro studenty zd...
Jindřich Mourek
-
Ošetřovatelství pro střední zdravotni...
Slezáková Lenka a kolektiv
-
Praktická příručka přednemocniční urg...
Roman Remeš
-
Atlas patofyziologie
Silbernagl Stefan, Lang Florian,
-
Ošetřovatelství pro střední zdravotni...
Slezáková Lenka a kolektiv
-
Tréninkový deník mladého sportovce - ...
Rus Vít, Tvrzník Aleš,
-
Úvod do psychologie osobnosti
Panajotis Cakirpaloglu