Prague Cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze
9
%
541 Kč 595 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako nováčků na tomto poli. S pomocí poutavých příspěvků od předních českých šéfkuchařů upozorňuje také na to, jak výrazně se pražská gastronomická scéna v průběhu posledních několika let vyvinula.
Tato speciální edice obsahuje úvodníky a recepty od vyhlášených šéfkuchařů – Zdeňka Pohlreicha, Riccarda Lucque, Pavla Sapíka, Davida Šaška, Ondřeje Slaniny, Lukáše Skály, Jiřího Štifta, Jana Punčocháře, Mirka Kaliny, Scotta Van Wagenena a Martina Hofmana.
Nádherné fotografie a popisky často dosud neobjevených kulinářských destinací vzbudí mezi gurmány a foodies touhu je prozkoumat a na vlastní kůži prožít atmosféru těchto gastronomických pokladů.
Autor: | Holcombe Dominic James |
Nakladatel: | Sand dune |
ISBN: | 978-80-260-7820-3 |
Rok vydání: | 2015 |
Počet stran: | 400 |
Zařazení: | Praha (Česko) • fotografické publikace • přehledy • gastronomie • restaurace • pohostinská zařízení |
Mohlo by se vám také líbit..