Pečeme z kvásku
15
%
426 Kč 499 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
V nové kuchařce Pečeme z kvásku, která navazuje na předchozí bestseller, vás naučí péct kváskové pečivo v troubě, na páře i na ohni. Najdete v ní vše od založení kvásku, pečení a napařování chleba i housek až po kváskové buchty, koláče i vánočku. Naučíte se péct chleba tzv. „na míru“ bez použití vajec, mléčných produktů, masa, škrobů a chemie.
Celou kuchařku doprovází svými komentáři MUDr. Judita Hofhanzlová.
Kniha je určena všem, které zajímá, co jí, kde plodina, z níž vaří, vyrostla a kdo se o ni s láskou staral. Přivítají ji jistě bezlepkáři, začátečníci i pokročilí, děti, dospívající, dospělí se sedavým zaměstnáním, sportovci, nemocní i senioři.
Kuchařka ne náhodou obsahuje dvě části. V té první se peče kváskové pečivo ze všech druhů obilovin, kromě pšenice ozimé, která svým vysokým obsahem lepku tělo spíše zatěžuje. Ve druhé části se peče z obilovin, které neobsahují lepek. Autorka chce ukázat, že péct z bezlepkové mouky je přirozené a přináší tělu zpestření. Kváskové bezlepkové pečivo v této kuchařce bylo ověřené a je doporučené MUDr. Josefem Jonášem všem sekundárním celiatikům.
Dokonce i vitariány (lidé , kteří nejedí tepelně upravené jídlo) čeká speciální příloha. Zkrátka, každý, kdo bude chtít, si najde to své.
Péct a napařovat podle knihy mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček.
Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete rozhovory: s PhDr. Radimem Urbánkem na téma historie mletí mouky a s PhDr. Anežkou Janátovou o antroposofickém pohledu na chléb.
Celou kuchařku doprovází svými komentáři MUDr. Judita Hofhanzlová.
Kniha je určena všem, které zajímá, co jí, kde plodina, z níž vaří, vyrostla a kdo se o ni s láskou staral. Přivítají ji jistě bezlepkáři, začátečníci i pokročilí, děti, dospívající, dospělí se sedavým zaměstnáním, sportovci, nemocní i senioři.
Kuchařka ne náhodou obsahuje dvě části. V té první se peče kváskové pečivo ze všech druhů obilovin, kromě pšenice ozimé, která svým vysokým obsahem lepku tělo spíše zatěžuje. Ve druhé části se peče z obilovin, které neobsahují lepek. Autorka chce ukázat, že péct z bezlepkové mouky je přirozené a přináší tělu zpestření. Kváskové bezlepkové pečivo v této kuchařce bylo ověřené a je doporučené MUDr. Josefem Jonášem všem sekundárním celiatikům.
Dokonce i vitariány (lidé , kteří nejedí tepelně upravené jídlo) čeká speciální příloha. Zkrátka, každý, kdo bude chtít, si najde to své.
Péct a napařovat podle knihy mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček.
Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete rozhovory: s PhDr. Radimem Urbánkem na téma historie mletí mouky a s PhDr. Anežkou Janátovou o antroposofickém pohledu na chléb.
Autor: | Lenka Žák |
ISBN: | 9788026088325 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Počet stran: | 190 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Stravou proti zánětu
David Frej
-
Svět bez stížností
Will Browen
-
Lehká kuchyně
Pohlreich Zdeněk
-
Domácí krabičková dieta
Alena Doležalová
-
Cyklická žena
-
Co nám tělo říká
Miroslav Hrabica
-
Karolína - Domácí kuchařka
Kamberská Karolína
-
Jíme zdravě s Fitrecepty - 120 zdravý...
-
Fit recepty
-
Grilování - 140 moderních grilovacích...
Pohlreich Zdeněk
-
Fit recepty
Lucia Wagnerová
-
Domácí krabičková dieta 2
Alena Doležalová
-
Herbář léčivých rostlin (1)
Jiří Janča
-
Zázračná detoxikace
Robert Morse
-
Umělcova cesta
Julia Cameron
-
Vyléčit nevyléčitelné
Michail Tombak