Jídlo jako lék
15
%
229 Kč 269 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Chcete se vyhnout nebo významně snížit riziko rakoviny, infarktu, cukrovky nebo jiné civilizační choroby? Věřte, že k tomu nepotřebujete kilogramy léků ani zásadní změnu životního prostředí. Jen málo lidí si totiž uvědomuje, že klíčem ke zdraví, k dlouhověkosti a k aktivnímu životu je něco tak všedního jako jídlo! Pak stačí otevřít tuto knihu, která má ambice stát se bestsellerem. Autorka v ní totiž úspěšně spojila principy vztahu lidského zdraví podle tradiční čínské medicíny s možností stravování u nás doma.Nepotřebujete žádné zázračné kořeny, potravinové doplňky nebo nesmyslné diety, neboť podstata filozofie, že jídlo může být lékem, spočívá v tom, vědět kdy, co a jakým způsobem konzumovat.
Autor: | Renata Lien Čepelková |
Nakladatel: | Nakladatelství Bondy s.r.o. |
ISBN: | 978-80-88073-10-9 |
Jazyk : | Čeština |
Počet stran: | 200 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Dotyk jako lék z pohledu čínské medicíny
Renata Lien Čepelková
-
Chechtavé pohádky
Pospíšilová Zuzana, Sušina Michal
-
Čarodějnická kniha Kouzelná zahrádka
Iva Hoňková
-
Reflexní terapie rukou
Jiří Janča
-
Reflexní terapie Tajemná řeč lidského...
Jiří Janča
-
Co nám tělo říká
Miroslav Hrabica
-
Krtek - pexeso
Marika Hellstrom-Kennedy
-
Léčivá pavučina a dalších 99 záhad a ...
Olga Krumlovská
-
Tajemství Karla Kryla
Dagmar Světlovská
-
100 nejlepších malých a středních piv...
Kolektiv Autorů
-
Sám proti stresu
Jan Cimický
-
Sex a erotika v dobách Karla IV.
Luboš Y. Koláček
-
Deník udavače
Jan Hájek
-
Nerad prohrávám, ale umím i to
Karel Vágner
-
Když se lidi povedou
Alena Šloufová
-
Sherlock Holmes vítězný
Arthur Conan Doyle; Heda Bártíková; Roman Cílek