Obiloviny v lidské výživě
154 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu.
Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR)
Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha)
Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha)
Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP)
Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha)
Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP)
Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha)
Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha)
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Publikace České technologické platformy pro potraviny.
Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR)
Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha)
Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha)
Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP)
Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha)
Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP)
Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha)
Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha)
Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha)
Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
Publikace České technologické platformy pro potraviny.
Autor: | Eva Doležalová |
Nakladatel: | Forsapi |
ISBN: | 9788087250280 |
Jazyk : | Čeština |
Počet stran: | 54 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Průvodce psychotesty aneb do služební...
Eva Doležalová
-
Živa – životní síla Slovanů
Eva Doležalová
-
Aussichten B1.1 Kurs-Arbeitsbuch
Eva Doležalová
-
Jizerské hory 3
Eva Doležalová
-
Psí knížka
Eva Doležalová
-
Rybáři odlivu
Eva Doležalová
-
Ekonomika cestovního ruchu
Eva Doležalová
-
Pavučina závislosti
Eva Doležalová
-
Izrael
Eva Doležalová
-
Degenerativní onemocnění páteře
Eva Doležalová
-
Secese – vitální umění 1900
Eva Doležalová
-
Babiččiny zákusky
Eva Doležalová
-
Dna - nemoc králů
Věra Stejskalová
-
Crohnova choroba, ulcerózní kolitida
Jaroslava Pavlíčková
-
Dieta při antikoagulační léčbě
Lucie Růžičková
-
Dieta u jaterních onemocnění
Mária Belovičová