Wok
12
%
352 Kč 399 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Hodit suroviny do pánve a za občasného míchání připravit výtečné jídlo – to je jeden z nejrychlejších a nejjednodušších způsobů vaření. A také jeden z nejzdravějších, protože při něm neztrácíme z potravin mnoho živin a nepoužíváme velké množství oleje. Potřebujeme také velmi málo vybavení – stačí jen pánev wok, nůž a prkénko. Naučte se, čím se liší obyčejná směs od té luxusní. Záleží totiž na správném načasování a pořadí, v jakém suroviny do pánve přidáváte. Vyhlášená kuchařka Ching-He Huang shromáždila sbírku lahodných pokrmů, které jsou jednoduché, výživné, chutné i cenově dostupné. Mnohé z nich jsou bezlepkové a bez laktózy, ale jsou tu i jídla pro vegetariány. Recepty se skládají jak z tradičních východních ingrediencí, tak z těch u nás běžných.
Autor: | Huang, Ching-He |
Nakladatel: | Omega |
ISBN: | 9788073908720 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 208 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Asian Green
Huang, Ching-He
-
Jóga pro začátečníky
Martin Cory
-
Jídlo - Domácí vegetariánské vaření
McCartneyovi Paul, Stella a Mary
-
Mléko a med
Kaur Rupi
-
Cizinka
Gabaldon Diana
-
Blackout
Marc Elsberg
-
Havran a jiné básně
Edgar Allan Poe
-
Pět neděl v balóně
Verne Jules
-
Cesta do středu Země
Verne Jules
-
Cesta kolem světa za 80 dní
Verne Jules
-
Bubny podzimu
Diana Gabaldon
-
Na kometě
Verne Jules
-
Tajemný hrad v Karpatech
Verne Jules
-
Patnáctiletý kapitán
Verne Jules
-
Poslední dívka
Initiative Queer Nations
-
Maminčin mazánek
Sarah Flint