Pes, který jedl lanýže
13
%
348 Kč 398 Kč
Odesíláme do 5 až 7 dní
Sleva až 70% u třetiny knih
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzanne Carreiro toho o kulinářských tajemstvích italské Umbrie ví ještě mnohem víc. Její kniha je nejen kuchařkou, ale i cestopisem plným chutí a vůní, průvodcem po restauracích, vinařstvích, polích, sadech a zahradách, i vzpomínkami na lidi, které v tomto starobylém kraji potkala. Pomáhala jim sklízet šafrán, lisovat víno, vyrábět prosciutto, vypravila se na divoký chřest, na lov lanýžů, slavila v Umbrii Vánoce i další svátky – a sepsala pro vás všechno, co se naučila, včetně mnoha užitečných italských slovíček a hlavně desítek podrobně popsaných receptů a návodů.
Autor: | Carreiro Suzanne |
Nakladatel: | Argo |
ISBN: | 9788025724927 |
Rok vydání: | 2018 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 400 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Vím, co mi chutná. Dítětem vedené od...
Gill Rapley
-
Skrytá škola : Návrat pokojného bojov...
Dan Millman
-
Klíč k poznání Já
Šrí Siddharáméšvar
-
Učím se jógu
André van Lysebeth
-
Zdokonaluji se v józe
André van Lysebeth
-
Kendó
Hiroshi Ozawa
-
Kočky a kocouři
Tereza Pavlíková
-
Tantra, nejčastější otázky a pochybnosti
Jiří Mazánek
-
Dějiny jídla ve 100 receptech
William Sitwell
-
Proč diety nefungují
Traci Mannová
-
Pránájáma - technika dechu
Andrew Evans
-
Pražská kuchyně běžná i sváteční
Pavel Růt
-
Omládněte s jógou za 2 x 7 dní
Andrew Evans
-
Lekce jógy
Andrew Evans
-
Tantra: kult ženského principu aneb j...
Andrew Evans
-
Hra o trůny
George R. R. Martin