Lahodně bez lepku a laktózy
19
%
290 Kč 359 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Úspěšná autorka populárních knih zaměřených na miliony lidí, trpících potravinovými intolerancemi. Recepty v její kuchařské knize jsou moderní, mezinárodní a uspokojí i náročné jedlíky. Navíc splňují požadavky naší hektické doby - najdete tu jak recepty na pokrmy, které vyžadují delší přípravu, tak i na ty „bleskové“.
Autor: | Savill Antoinette |
Nakladatel: | Esence |
ISBN: | 978-80-7617-382-8 |
Rok vydání: | 2019 |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | vázaná |
Počet stran: | 192 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Learn to Cook Wheat, Gluten and Dair...
Savill Antoinette
-
Stolní tenis
Marta Novotná
-
Naše dítě
Jaroslav Feyereisi; Petr Křepelka; Kolektiv autorů
-
Běhání pro každého
-
O tom se nemluví
Yael Adler
-
Kouzelný rendlíček našich babiček - Z...
Raduševa Herber Renata
-
Ketodieta pro začátečníky - kuchařka
Slajerova, Martina
-
Fit krabičky Ládi Hrušky
Hruška Láďa
-
Zdravý životní styl
Curtis, Susan
-
Nepřátelé kůže
Skotnicki Sandy
-
Jak přežít školku
Montgomery, Hedvig
-
Průvodce od A do Z pro vaši V
Dweck, Alyssa; Westen, Robin
-
Kniha o mateřství
Ivana Ašenbrenerová
-
Střevo není tabu - O trávicím traktu ...
Giulia Enders
-
Šťastný školák
Montgomery, Hedvig
-
Tělo snů na poslední chvíli
Zarrella, Jana Ina