Domácí špajzka
408 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace o 5 základních způsobech uchovávání potravin, ale nabídne vám také téměř 100 chutných receptů, které zahrnují jak klasické české zavařeniny, tak i postupy inspirované zahraničím. Nechybí ani přehledné desatero úspěšné a bezpečné domácí konzervace.
Autor: | Kamila Procházková |
Nakladatel: | CPRESS |
ISBN: | 9788026426981 |
Rok vydání: | CZE |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | CZE |
Počet stran: | CZE |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Do hrnku a misky
Kamila Procházková
-
Celoroční plánovací kuchařka
Kamila Procházková
-
Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv
Jan Vojáček
-
Jóga pro hubnutí a očistu
Zuzana Klingrová
-
Lehce kdykoliv a kdekoliv
Schmid, Sandra
-
Fit s Marcelou 2
Marcela Hrbáčková
-
Pagáč jóga
Patricie Pagáčová, Barbora Pagáčová
-
Fermentujeme se Superkvašáky
Eva Beránková
-
Foodstyling
Kolektiv
-
Deník parkouristy
Hybner Milan, Taran Tomáš, Zonyga Tomáš,
-
Jóga s vůní aromaterapie
Barbora Vlasáková
-
Zero waste pro děti
Kolektiv
-
Jóga pro zdravé emoce a imunitu
Aylin Akyolová
-
Fit i bez fitka
Dana Škorpilová, Miloš Škorpil
-
Atlas polévek
Světlana Synáková
-
Umění nepít
Kujan René