Éčka v potravinách
13
%
138 Kč 159 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Bojíte se Éček? Víte, že mezi běžně používaná Éčka patří i vitamin C, kyslík, cukr či bramborový škrob? Opravdu ne všechny jsou pohromou našeho zdraví, proto není potřeba se všech potravin s nimi bát. Autor, specialista na zdravou výživu, napsal praktickou příručku, která srozumitelně vysvětluje vlastnosti E – přídatných látek v potravinách, jejich původ, používané množství a případný dopad na naše zdraví.
Autor: | Vladimír Klescht, Iva Hrnčiříková, Lucie Mandelová |
Nakladatel: | CPRESS |
ISBN: | 80-251-1483-X |
Rok vydání: | 2007 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 108 |
Zařazení: | příručky • hygiena potravin • potravinářská aditiva |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv
Jan Vojáček
-
Jóga pro hubnutí a očistu
Zuzana Klingrová
-
Lehce kdykoliv a kdekoliv
Schmid, Sandra
-
Fit s Marcelou 2
Marcela Hrbáčková
-
Pagáč jóga
Patricie Pagáčová, Barbora Pagáčová
-
Fermentujeme se Superkvašáky
Eva Beránková
-
Foodstyling
Kolektiv
-
Deník parkouristy
Hybner Milan, Taran Tomáš, Zonyga Tomáš,
-
Jóga s vůní aromaterapie
Barbora Vlasáková
-
Zero waste pro děti
Kolektiv
-
Jóga pro zdravé emoce a imunitu
Aylin Akyolová
-
Fit i bez fitka
Dana Škorpilová, Miloš Škorpil
-
Jak neztratit chuť do života
Bernhardt, Klaus
-
Zvířata jsou k sežrání
Eva Grestenbergerová
-
Umění nepít
Kujan René
-
Jóga pro seniory
Věra Vojtěchová