Histaminová intolerance
18
%
165 Kč 200 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Mnoho lidí trpí po jídle různými obtížemi: průjmy, nadýmáním, nevolností, dýchacími potížemi, kožními problémy nebo rýmou. Příčinou může být nesnášenlivost histaminu, látky obsažené v některých potravinách. Jak s obtížemi skoncovat? Kniha nabízí čtenáři možnost otestovat sám sebe v souvislosti s histaminem a konzumovanou potravou. Praktický rádce ukáže, jak svůj stav nejlépe poznat s využitím diety. Všechny součásti naší výživy autor v knize shrnuje, přehledně hodnotí a dává čtenářům odpověď na zásadní otázky: Co je vhodné? Čemu bychom se měli raději vyhnout? Jak nalézt stejně chutné alternativy? Rozsáhlá příloha obsahuje množství receptů, které názorně ukazují, jak dobře a chutně vařit bez histaminu, a inspirují čtenáře k dalším variantám pokrmů, jež nevyvolávají histaminem podmíněné obtíže.
Autor: | Thilo Schleip |
Nakladatel: | Galén, spol. s r.o. |
ISBN: | 978-80-7262-666-3 |
Rok vydání: | 2010 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 118 |
Zařazení: | populárně-naučné publikace • kuchařské recepty • zdravá výživa • dietoterapie • alergie na potraviny • potravinové alergeny • histamin • potravinová intolerance |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Fructose-Intoleranz
Thilo Schleip
-
Histaminová intolerance
Thilo Schleip
-
Histamin-Intoleranz
Thilo Schleip
-
Magistraliter receptura v dermatologii
Zbyněk Sklenář
-
Ortodoncie
Kamínek Milan a kolektiv
-
Světy slavných neurovědců
Pavel Kalvach
-
Speciální patologie
Ctibor Povýšil
-
Geriatrie pro praxi
Eva Topinková
-
ADHD Porucha pozornosti s hyperaktivitou
Michal Goetz
-
Vnitřní lékařství - komplet 1+2
Jan Bureš
-
Dermatovenerologie
Jiří Štork
-
Svépomocná příručka sestry
Radkin Honzák
-
Lexicon medicum
Jan Kábrt jr.; Jan Kábrt
-
Materiály a technologie v protetickém...
Hana Hubálková
-
Terminologiae medicae IANUA
Martin Vejražka
-
Poranění krční páteře
Jan Štulík