Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 29.01
PPL Středa 29.01
Osobní odběr Čtvrtek 30.01
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Food for Thought. Thought for Food

Food for Thought. Thought for Food
12 %

876  Kč 998 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha věnovaná nejlepší restaurace na světě el Bulli, která získala tři michelinské hvězdičky, a jejímu majiteli Ferran Adria. Provokující, inspirující a vizuálně fantastický titul. Offers a thought-provoking and visually compelling exploration of the artistic and gastronomic creativity of Ferran Adria, the world's most revolutionary chef. His Michelin 3 star restaurant, el Bulli, is widely recognized as the world's best restaurant. Editors Vicente Todoli, Director of the Tate Modern, and legendary pop-artist Richard Hamilton, explain the essence of Adria's creativity through numerous full-color photos and texts by potent personalities of the art and gastronomic worlds. Kniha věnovaná nejlepší restaurace na světě el Bulli, která získala tři michelinské hvězdičky, a jejímu majiteli Ferran Adria. Provokující, inspirující a vizuálně fantastický titul. Offers a thought-provoking and visually compelling exploration of the artistic and gastronomic creativity of Ferran Adria, the world's most revolutionary chef. His Michelin 3 star restaurant, el Bulli, is widely recognized as the world's best restaurant. Editors Vicente Todoli, Director of the Tate Modern, and legendary pop-artist Richard Hamilton, explain the essence of Adria's creativity through numerous full-color photos and texts by potent personalities of the art and gastronomic worlds.
Nakladatel: Actar
ISBN: 978-84-96954-68-7
Rok vydání: 2009
Jazyk : Angličtina
Druh: 1 x kniha
Vazba: vázaná
Počet stran: 350
Mohlo by se vám také líbit..