Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 06.12
PPL Pátek 06.12
Osobní odběr Pondělí 09.12
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Ako nakupovať a spracovávať mäso (slovensky)

Ako nakupovať a spracovávať mäso
21 %

186  Kč 234 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu.

Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!

Nakladatel: BURDA Praha spol. s r.o.
ISBN: 978-80-87575-40-6
Rok vydání: 2015
Jazyk : Slovenština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 180
Zařazení: příručky kuchařské recepty masitá jídla kuchařství maso
Mohlo by se vám také líbit..