Jak nakupovat a zpracovávat maso
290 Kč 369 Kč
Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Nakladatel: | BURDA Media 2000 s.r.o. |
ISBN: | 978-80-87575-39-0 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 180 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • masitá jídla • kuchařství • maso |
-
Historia kuchni
Tannahill Reay
-
Recepty z konopí
Gottlieb Adam
73 Kč
-
Jak uchovávat potraviny
Gabriele Lehari
76 Kč 79Kč
-
Przemysł tytoniowy w Polsce w okresie...
Synowiec Andrzej
172 Kč 179Kč
-
Automatyzacja przemysłu spożywczego
580 Kč 580Kč
-
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żyw...
160 Kč
-
Marketing produktów żywnościowych
Domański Tomasz, Bryła Paweł
318 Kč 364Kč
-
Technika chłodnicza dla praktyków Prz...
562 Kč 676Kč
-
Chléb a domácí pekárny
David L. Katz
999 Kč
-
Dekorativní vyřezávání
David Beran
89 Kč 99Kč
-
Recepty naší rodiny 4.
Vladimír Doležal; Miloslav Martenek
93 Kč 119Kč
-
Sušíme
Marie Martinovská
52 Kč
-
Přehled matematiky pro ZŠ - 2. vydání
Jiří Kupka
-
Bez masa
-
Vánoce
redakce časopisu Apetit
-
Ryby a plody moře
redakce časopisu Apetit