Jak nakupovat a zpracovávat maso
293 Kč 369 Kč
Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Nakladatel: | BURDA Media 2000 s.r.o. |
ISBN: | 978-80-87575-39-0 |
Rok vydání: | 2015 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Vázaný |
Počet stran: | 180 |
Zařazení: | příručky • kuchařské recepty • masitá jídla • kuchařství • maso |
-
Škoda Octavia II. od 6/04 - Jak na to...
Etzold Hans-Rudiger Dr.
-
Příručka pro elektrotechnika
Klaus Tkotz
-
Encyklopedie tanků a obrněných vozide...
Zuzana Beňová; Petr Hladík; Barbara Bresslau
-
VW Golf/Jetta/Touran
Hans-Rüdiger Etzold
-
Škoda Fabia
Hans-Rüdiger Etzold
-
BMW 3.Typ E46
Hans-Rüdiger Etzold
-
Ford Focusod 11/04/C-Max od 5/03
Hans-Rüdiger Etzold
-
VW Sharan/Ford Galaxy/Seat Alhambra o...
Hans-Rüdiger Etzold
-
Ford Fiesta Ford Fusion Mazda 2 2002-...
-
Bratrstvo neohrožených
Stephen E. Ambrose
-
Strojnické tabulky 1
Jaroslav Řasa
-
Učebnice jazyka C 1.díl 6.v.
Pavel Herout
-
Přehled matematiky pro ZŠ - 2. vydání
Jiří Kupka
-
Bez masa
-
Vánoce
redakce časopisu Apetit
-
Ryby a plody moře
redakce časopisu Apetit